Testimoni

Testimoni-testimoni Pelanggan Tasly SelayangKLIK GAMBAR UTK LEBIH JELAS

KLIK GAMBAR UNTUK LEBIH JELAS

KLIK GAMBAR UNTUK LEBIH JELAS


KLIK GAMBAR UNTUK LEBIH JELAS

KLIK GAMBAR UNTUK LEBIH JELAS

KLIK GAMBAR UNTUK LEBIH JELASKLIK GAMBAR UNTUK LEBIH JELAS

KLIK GAMBAR UNTUK LEBIH JELASKLIK GAMBAR UNTUK LEBIH JELAS


KLIK PADA GAMBAR UNTUK LEBIH JELAS

Testimoni 1 - TEKANAN DARAH TINGGI


saya hadapi  darah tinggi. Hanya allah sahaja tahu bertapa seksa nya sakit ini.


PRODUK DIGUNAKAN  : KAPSUL DANSHEN PLUS & DONG CHONG COA


Saya mengalami masalah tekanan darah tinggi, setelah dipujuk oleh doktor akhirnya saya bersetuju untuk memulakan mengambil ACEPRIL ( lisinopril ) 20mg bermula pada November 2009.

Sebenarnya memang susah untuk saya memulakan rawatan memakan ubat DARAH TINGGI ini, kerana memang diketahui saya akan bergantung kepada ubat ini seumur hidup saya.

Memikirkan umur yang masih muda dan risiko kepada BUAH PINGGANG, STROK, SAKIT JANTUNG dan sebagainya akhirnya saya REDHA untuk memakan ubat darah tinggi ini. Tekanan darah saya pada masa
tersebut ialah 160 SYS. dan 100 DIA.


Dipendekkan cerita, setelah memakan ACEPRIL, saya sentiasa melayari internet mencari maklumat mengenai ubat yang saya makan dan juga alternatif kepada menyelesaikan masalah tekanan darah tinggi saya.

Memang menjadi lumrah manusia MENCARI PELBAGAI UBAT APABILA DISAHKAN BERPENYAKIT DAN JARANG SANGAT YANG MENCEGAH
SEBELUMNYA.

Akhirnya saya berjumpa dengan KAPSUL DANSHEN PLUS. HANYA ORANG YANG SAKIT MEMAHAMI NIKMATNYA SIHAT. Bermacam-macam perkara bermain difikiran apabila disahkan mengidapi penyakit. Alhamdulillah sehingga testimoni ini ditulis saya baru sahaja memakan botol yang ke-3 KAPSUL DANSHEN PLUS dan botol yang pertama KAPSUL DONG CHONG COA.

Setiap hari saya mengambil bacaan tekanan darah saya secara purata tekanan darah saya kini  kurang dari 130 SYS. dan kurang dari 80 DIA. ...


Alhamdulillah sudah hampir 3 minggu juga saya tidak memakan ACEPRIL... kini saya mula menjaga makan, lebih kerap bersenam dan sangat-sangat concerned tentang kesihatan.

Produk TASLY merupakan 100% HERBA, mempunyai sijil halal dan mendapat KELULUSAN dari Kementerian Kesihatan Malaysia

Sekian......

CIKGU MIZAY


 :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Testimoni 2 : LUKA DI KAKI AKIBAT KENCING MANIS

PRODUK : KAPSUL DANSHEN PLUS DAN KAPSUL DONG CHONG CAO (DCC)

Saya mula-mula di perkenal produk ini saya tidak percaya ,sebab sebelum saya telah mengguna bermacam produk untuk kaki yg luka akibat kencing manis, tapi tidak baik. Jadi saya beranggapan produk ini pon adalah sama seperti yang lain.

Sebelum ini saya hanya terima rawatan susulan untuk luka kaki saya di hospital Sungai Petani, oleh kerana tidak sanggup tunggu terlama untuk sampai ke temujanji yang telah ditetapkan oleh pihak hospital , saya pon membuat keputusan menerima rawatan di Hospital. Swasta dengan bayaran RM2500, tapi selepas sebulan kaki saya tidak baik sepenuhnya lagi.


Sehingga saya di perkenalkan produk TASLY iaitu KAPSUL DANSHEN PLUS dan DONG CHONG CAO (DCC), bila sudah tiada pilihan lagi , saya mengambil keputusan untuk mencuba produk ini.


Apa mengejutkan saya kaki saya yang luka masuk saja hari ke empat tempat nanah saya dah nampak darah. Selepas saya terus mengambil produk sehingga sebulan lebih luka saya baik sepenuhnya.


Selama ini memang hari-hari saya makan ubat , pemeriksaan pon saya pergi ikut temujanji, tapi kaki saya juga tak baik , sekarang saya baru faham sebab apa tak baik...............UBAT YG SAYA MAKAN SELAMA INI TIDAK SAMPAI KE TEMPAT YANG LUKA ITU KERANA SALURAN TERSUMBAT AKIBAT KANDUNGAN KOLESTROL DAN GULA YANG TINGGI.
    
    
Bila tersumbat bukan saja bekalan ubat tak sampai, DARAH,OKSIGEN,SEGALA ZAT pon tak sampai patut lah saya selalu rasa kaki saya kebas.

Sekarang saya sangat faham , selepas amik danshen ia memcuci saluran arteri dan kapilari saya sehingga tempat luka terima darah, oksigen ,zat makanan dan zat2 ubat. Dan Dong Chong Cao ia selain membuang toksin dalam badan ia juga membina semula sel-sel yang mati dan membaik pulih saluran darah mikro(kapilari) iaitu tempat berlakunya pertukaran oksigen kepada sel-sel.

Kesimpulannya BUKAN UBAT YG SAYA MAKAN SELAMA INI TIDAK BAIK TAPI  TAK SAMPAI ke tempat luka itu.

sekarang kaki saya baik sepenuh nya.

Mak lang (Sungai Petani Kedah)

 :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Testimoni 3 : Pesakit Strok

Pada tahun 2003 ketika itu umur saya 37 tahun saya telah mengalami penyakit stroke. Pada mulanya saya tidak tahu saya diserang stroke memandangkan saya diantara orang-orang yang sihat dan tidak pernah mengalami penyakit yang serious sebelumnya.

Setelah seminggu saya dihospital, baru doktor mengesahkan saya terkena stroke.  Selama hampir sebulan saya dihospital dan tidak boleh berjalan tanpa bantuan kerusi roda atau tongkat. Hari demi hari dihospital adalah hari-hari yang amat mencemaskan buat saya. Satu persatu penyakit baru yang lain mula saya alami ketika itu. Semangat saya berkurangan untuk hidup seperti orang biasa. Tambahan lagi kebanyakan rakan  yang datang menziarahi mengatakan saya akan diserang stroke untuk kali kedua, ketiga seterusnya dan boleh membawa kematian. Cuma isteri saya serta keluarga dapat memberikan saya sedikit kekuatan.

Saya sentiasa rasa pening, pelupa dan hilang imbangan badan. Sebelah kanan badan kurang terasa bila disentuh atau dicubit. Berpeluh pun sebelah badan sahaja, kerap kali terasa semacam luka-luka pedih didalam urat saraf saya. Tengkuk serta belakang saya terasa amat berat serta menebal, Pandangan mata saya sering terganggu. Ubat hospital yang saya makan hanya mampu mengurangkan sakit tetapi susah untuk menyembuhkan.

Kini sudah hampir 7 tahun saya diserang stroke dan penyembuhan penyakit saya  begitu perlahan sekali. Suatu hari saya terbaca kisah mengenai DANSHEN PLUS dari website En Mohd Bhaseer. Saya terus berjumpa beliau. Disebabkan pengalaman penyakit kami hampir sama dan atas penerangan yang diberikan, maka saya berasa yakin dan mula mengambil Danshen Plus dan B-CLEANSING. Saya telah berhenti dari makan ubat hospital ketika itu.

Saya agak teruja apabila kesihatan saya tanpa disedari bertambah baik, badan saya terasa begitu ringan, pergerakan kaki saya bertambah kuat dan mantap walaupun baru ketika itu, hanya SEMINGGU memakan Danshen Plus. Saya terus memakannya sehingga kini penyakit saya telah banyak beransur sembuh .

Ketika testimoni ini ditulis, saya baru memakan Danshen Plus untuk botol yang KEDUA. Saya hanya memakan 2 kapsul sehari sebelum makan malam dan sebungkus B-Cleansing sebelum tidur. Saya begitu gembira sekali lebih-lebih lagi diwaktu pagi semasa bangun tidur. Rasa hendak pitam yang saya alami ketika bangun dari duduk mencangkung yang lama pun sudah tiada lagi. Isteri dan anak saya juga mengambil Danshen Plus sebagai langkah pencegahan.

Saya menjangkakan banyak lagi penyembuhan kepada saya selepas ini, Insyallah. Saya amat bersyukur kepada ALLAH SWT kerana mempertemukan saya dengan Danshen Plus. Nasihat saya kepada anda, peliharalah kesihatan kerana kesihatan adalah kekayaan yang tidak ternilai harganya dan jangan lupa penyakit merbahaya yang sentiasa menimpa orang lain juga tidak mustahil boleh menimpa kita suatu hari nanti. Ambil lah produk TASLY kerana ia berupaya merawati PEMBULUH DARAH kita.

Terima kasih kepada Tasly.
Sekian, Terima kasih.